RAINBOW COMPANY PRODUCTION

Bucuresti

Firme

Contacte - RAINBOW COMPANY PRODUCTION

Telefon fix: 0213693273

Telefon mobil: 0722360032

Fax: 0213693274

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei RAINBOW COMPANY PRODUCTION

Importatori exclusivi pt. Romania de profile din material plastic masiv, ecologic care imita lemnul, fiind insa ff. rezistent si estetic.
Producator de mobilier urban si de gradina, chioscuri, pergole, pardoseli imitatie lemn, rezistente pt. zone limitrofe apelor, piscinelor, (podete, scari exterioare, terase) diverse tipuri de pardoseli si pavele.
Va punem deasemenea la dispozitie o gama larga de tipuri de profile concepute special pt. realizarea de imprejmuiri, reazem pt. maluri de pamant, stalpi de delimitare si parcare, etc.
Toate produsele noastre sunt ecologice, reciclabile, rezitente la intemperiile vremii, nu solicita operatiuni si materiale de mentenanta (cum sunt necesare la obiectele realizate din lemn) si au o durata indelungata de viata.
Deasemnea producem si montam o gama larga de tamplarie aluminiu(Alumil), pvc (Deceuninck) pereti cortina de diverse culori si tipuri.

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate