PIATRA POLIGONALA VERDE-MEDIUM

57,75 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

PIATRA POLIGONALA VERDE-MEDIUM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aceasta piatra cu forme iregulare se poate aplica pe orice suprafata orizontala si verticala, lasand oriunde amprenta proprie gneiss-ului verde.
Caracteristici
Rezistenta deosebita este conferita de elementele sale compozitionale, feldspatii si cuartul. Este o piatra dura, care face fata cu succes conditiilor climatice neprielnice. Pentru aceasta piatra, montajul se realizeaza cu rosturi si se recomanda adezivul Weber Stone, precum si aplicarea tratamentelor de impermeabilizare.
Utilitate
Se poate folosi la interior, dar este cu precadere recomandata mediilor exterioare datorita proprietatilor sale. In acest sens, se realizeaza lucrari de lunga durata pe suprafete verticale si orizontale deopotriva. Se pot pava spatiile destinate gratarelor, aleile din parc, gradini zoologice, muzee in aer liber etc. Se aplica pe fatade si terasamente totodata, pe garduri si ziduri.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate