DEZINFECTANTI INSTRUMENTAR

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la DEZINFECTANTI SUPRAFETE - Bragadiru

DEZINFECTANTI INSTRUMENTAR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dezinfectanti pentru instrumentar - Riscul de aparitie a infectiilor in urma folosirii instrumentelor fara masuri necesare de dezinfectie sau de sterilizare aplicate cat mai riguros si respectand toate normele impuse de producator, este foarte mare si nimeni nu ar trebui sa si-l asume.


 

Dezinfectant instrumentar stomatologic


 

In cabinetul stomatologic intreg instrumentarul trebuie sa fie dezinfectat corespunzator. Sunt anumite instrumente care sunt dezinfectate prin proceduri termice, utilizand aparate speciale, insa sunt foarte multe instrumente care se dezinfecteaza chimic cu dezinfectanti pentru instrumentar.


Pentru cabinetele medicale se pot cumpara absolut toate produsele din categoria de pe site-ul nostru intitulata dezinfectanti intrumentar.


 

Dezinfectant instrumentar frizerie


 

Intr-o frizerie instrumentele intra in contact cu scalpul si cu parul si oricat de curate ar fi acestea, instrumentele trebuie sa fie sterilizate utilizand dezinfectanti pentru instrumentar de cea mai buna calitate in primul rand pentru siguranta clientului.


Toate persoanele care intra in frizerie vin de afara, iar parul si scalpul sunt locuri ideale pentru dezvoltarea microorganismelor care ajung inevitabil pe instrumentar deci nu ar trebui sa va asumati riscul.


Acelasi lucru este valabil si in cazul saloanelor de infrumusetare unde se utilizeaza dezinfectant instrumentar manichiura, mainile si in special unghiile fiind motivul principal prin care se transmit infectiile.


 

Dezinfectanti pentru instrumentar a produse recomandate


 

Unul dintre cele mai bune produse avizate de Ministerul Sanatatii este Klintensiv dezinfectant instrumentar, un produs perfect pentru deinfectarea tuturor intrumentelor folosite atat in domeniul medical cat si in saloane si frizerii.


 

Dezinfectanti pentru instrumentar a avantajele oferite de produsele Klintensiv


 

Klintensiv detergent dezinfectant instrumentar are o serie de avantaje importante pe care le ofera utilizatorilor sai:




  • In primul rand vom mentiona timpul rapid de actionare, care implica o disponibilitate mai buna a instrumentarului;

  • Calitatea recunoscuta de Ministerul Sanatatii;

  • Eficienta ridicata avand rol de biocid a toate substantele dezinfectante pentru instrumentar medical de la Klintensiv actioneaza eficient daca sunt utilizate conform recomandarilor producatorului.

  • Compozitie ideala pentru eliminarea virusurilor, bacteriilor si altor microorganisme generatoare de infectii, etc.


 

Dezinfectanti instrumentar chirurgical a importanta


 

Substantele active din aceste produse sunt sarurile cuaternare de amoniu dar si clorhidratul de polihexanida pentru a asigura o actiune sinergica. Dezinfectantii Klintensiv sunt usor de folosit si au un efect rapid.


Este evident de ce in cazul instrumentarului chirurgical sunt recomandati dezinfectanti pentru instrumentar foarte puternici. Aceste instrumente iau contact cu tesutul interior al corpului si pot genera infectii periculoase atunci cand nu sunt dezinfectate corespunzator.


 

Dezinfectanti pentru instrumentar a alte informatii utile


 

Pentru a gasi cei mai buni dezinfectanti pentru instrumentar puteti folosi urmatoarele expresii de cautare : dezinfectante pentru instrumentar medical sau dezinfectant pentru instrumentar medical si veti gasi cu siguranta site-ul nostru care va ofera cel mai bun detergent dezinfectant pentru instrumentar.


 


Atunci cand cumparati dezinfectant pentru instrumentar ganditi-va ca asigurati in primul rand cele mai bune conditii persoanelor care vor intra in spatiul pe care il detineti sau pe care il administrati iar acestia vor aprecia cu siguranta toate eforturile pe care le depuneti.



In plus, fiecare profesionist se va proteja singur utilizand dezinfectanti pentru instrumentar deoarece nu va avea reclamatii pentru infectiile care pot surveni in lipsa acestor substante.


 

Dezinfectanti pentru instrumentar - Informatii suplimentare


 

Ne puteti gasi pe internet cautand dupa urmatoarele cuvinte-cheie: adezinfectant instrumentar stomatologica, adezinfectant instrumentar frizeriea, dar si adezinfectant instrumentar cosmeticaa sau adezinfectant instrumentar chirurgicala.


La acestea se adauga adezinfectant instrumentar medicala impreuna cuadezinfectant instrumentar manichiuraa. O cautare directa se poate efectua dupa termenii aklintensiv dezinfectant instrumentara sau adetergent dezinfectant instrumentara.


Alte sintagme relevante sunt dezinfectanti instrumentar, alaturi de dezinfectante pentru instrumentar medical ori dezinfectant pentru instrumentar medical. De asemenea, puteti folosi si dezinfectant pentru instrumentar sau detergent dezinfectant pentru instrumentar.

Contacte - DEZINFECTANTI SUPRAFETE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate