SISTEME DE VENTILATIE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

SISTEME DE VENTILATIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sisteme de ventilatie a�� Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura- Sisteme de ventilatie pentru case a�� Sisteme de ventilatie industriale - Sisteme de ventilatie baruri a�� Sisteme de ventilatoie hale -

Secovent este o firma ce se ocupa cu fabricarea, proiectarea si montarea sistemelor de ventilatie si climatizare. Firma noastra realizeaza tubulaturi de ventilatie pentru sistemele de exhaustare desfumare, ventilare, climatizare, desprafuire si pentru instalatiile de transport pneumatic

.

Cine suntem in sisteme de ventilatie


In urma cu zece ani am inceput sa dezvoltam o afacere in sisteme de ventilatie si climatizare ce, cu timpul, ne-a adus multe satisfactii. Intr-o astfel de afacere nu este usor sa urci pe piata instalatiilor de climatizare si ventilatie dar, cu multa truda si abitie, am reusit sa devenim o firma cunoscuta in domeniu.
Sistemele de ventilatie si climatizare sunt, in ziua de azi, necesare si, in multe cazuri, obligatorii. Din ce in ce mai multe domenii de activitate necesita instalatii de ventilatie si climatizare: ventilatie bar, ventilatie industriala, ventilatie case, ventilatie hale, ventilatie bucatarii profesionale, ventilatie restaurante, ventilatie hoteluri. In bucatariile profesionale au devenit necesare numeroase tipuri de hote profesionale: hote insula, hote snack sau fast food ori hote de perete si hote piramidale.

Ce facem? Fabricam sisteme de ventilatie!Sistemele de ventilare si instalatiile de climatizare sunt mecanisme complexe ce necesita accesorii si tubulaturi de ventilatie de cea mai buna calitate pentru a rezista presiunilor si uzurii la care sunt supuse. De asemenea, realizam si izolarea tevilor si conductelor cu vata minera si k-flex.
Secovent este o firma ce fabrica, proiecteaza si monteaza sisteme de ventilatie si climatizare, impreuna cu toate accesoriile acestora. Cei care cunoscacest domeniu stiu ca atunci cand proiectezi si montezi un sistem de ventilatie si climatizare apar mereu probleme in ceea ce priveste combinarea corecta a elementelor ce cuprind mecanismul.
Firma noastra inlatura aceste probleme pentru ca noi fabricam si montam, orice imperfectiune sau problema este adaptata si rezolvata rapid prin intermedul aparaturii avansate pe care o detinem si datorita instruirii oamenilor nostri.


Sistemele de ventilatie pot fi de mai multe feluri:1) ventilatie cu rol igienic
2) ventilatie de confort
3) ventilatie cu rol tehnologic
4) ventilatie de protectie
5) ventilatie de avarie

Montajul tubulaturilor in sisteme de ventilatieMontarea sistemelor de ventilatie si climatizare este un proces ce trebuie sa imbine mai multe etape de realizare pentru a produce o instalatie rezistenta si durabila. In primul rand, trebuie avut in vedere amplasamentul asupra caruie se intervine pentru a realiza instalatia de ventilare si climatizare. Realizam montaje cu tubulaturi circulare, tubulatura alp, tubulaturi rectangulare, tubulaturi de aluminiu, tubulatura din inox si tubulaturi din tabla zincata.
Dupa o prealabila inspectie a locului respectiv, se trece la etapa de proiectarea a sistemelor de ventilatie, apoi la montarea acestora si respectarea tuturor parametrilor proiectului.
Urmatoarea faza o constituie etapa de intretinere a instalatiilor de climatizare si ventilatie. Aceasta etapa este foarte importanta
deoarece astfel se asigura durabilitate si rezistenta sistemului.


Sisteme de ventilatie de la Secovent, alegeti cu incredere!

https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201Contacte - SECOVENT:

Web: www.secovent.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate