REALIZAM PROIECTE DESIGN INTERIOR CASE

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

REALIZAM PROIECTE DESIGN INTERIOR CASE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru reusita unui proiect de design interior folosim materiale si produse de calitate cum ar fi corpurile de iluminat .O sursa de lumina nu are rolul doar de a spori acuitatea vizuala ci si de a crea o atmosfera distinsa, de a spori misterul, de a ne invita intr-un loc destinat reveriei si momentelor romantice. Astfel inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat sa imbine utilul cu eleganta si bunul gust, alegand obiecte decorative speciale.
Astfel este indicat sa ascultam sfaturile unui designer profesionist nu doar in ceea ce priveste alegerea stilului ci si in alegerea lustrelor sau candelabrelor ideale pentru locuinta noastra.
Ascultand un designer de interior vom descoperi ca exista o sumedenie de detalii de care trebuie sa tinem cont in alegerea obiectului de iluminat potrivit. Astfel fie cautam sa fim distinsi, boemi si clasici cu ajutorul unui candelabru maret, impunator, rupt parca din peisajul povestilor de altadata, fie alegem, simplitatea, eleganta, originalitatea si modernismul unei lustre venite parca dintr-o nazarire a viitorului.

Dimensiuni - 1 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate