GRATARE GRADINA-PLACATE CU PIATRA NATURALA DECORATIVA MICI

2484,30 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATARE GRADINA-PLACATE CU PIATRA NATURALA DECORATIVA MICI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cel mai mic din gama noastra de produse, acest gratar poate fi amplasat oriunde, chiar si in curtile inguste din spatiile urbane aglomerate.
Caracteristici:
Practic si rezistent, Gratarul de Gradina Placat cu Piatra Naturala Decorativa Mic produs de Rock Star Construct este realizat din caramida, functioneaza atat cu carbuni, cat si cu lemne si prezinta o serie de caracteristici care garanteaza calitatea si durabilitatea.
Utilitate:
Gatitul cotidian dobandeste o noua valenta prin intermediul acestui gratar de gradina de mici dimensiuni, care face mult mai accesibila prepararea alimentelor la foc de lemne, atat de apreciata pentru gustul si savoarea obtinute. In acelasi timp, fiecare placa de piatra naturala se imbina perfect intr-un design clasic, cu forme echilibrate si tonuri calde de crem.
Instructiuni de montare:
Gratarul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, cea mai grea componenta, cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.
Instructiuni de utilizare:
Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate