GRATAR SI CUPTOR INTEGRAT - PIATRA NATURALA DECORATIVA

5107,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATAR SI CUPTOR INTEGRAT - PIATRA NATURALA DECORATIVA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un model hibrid care raspunde cerintelor celor mai exigenti bucatari Gratarul si Cuptorul Integrat Scapitat cu Piatra Decorativa imbina versatilitatea gratarelor de gradina si gatitul traditional la cuptorul cu lemne intr-un singur produs cu posibilitati nelimitate de utilizare.

Caracteristici:
O cupola de caramida rezistenta la foc si o camera de combustibil construita din caramida sau ceramica cu samota alcatuiesc structura de baza a ansamblului format din gratar si cuptor. La acestea se adauga un capac de fier pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii care asigura coacerea uniforma a preparatelor. Toate elementele sunt lipite cu adeziv termorezistent iar la livrare produsul este insotit de un ghid detaliat de asamblare astfel incat aceasta sa se realizeze in conditii optime. La exterior cuptorul si gratarul sunt placate cu piatra naturala fasonata (decorativa).
Utilitate:
Pentru retete de pizza si paine pufoasa sau crocanta dar si pentru preparate din carne savuroase incercati acest produs care propune formula perfecta a convivialitatii. Pietrele naturale de culoare crem sunt alese cu grija si potrivite  pentru a reflecta personalitatea locuintei si a posesorului in timp ce materialele de calitate exceptionala garanteaza folosirea indelungata.
Instructiuni de montare:
Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei alegeti un adeziv termorezistent iar pentru o buna adeziune asigurati-va ca piesele sunt bine udate dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei cea mai grea componenta cantarind aproximativ 200 kg este nevoie de doua persoane.
Instructiuni de utilizare a gratarului:
Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
Instructiuni de utilizare  a cuptorului:
In ceea ce priveste modul de utilizare se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore pana cand caramizile devin albe semn ca este momentul sa introduceti alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa faina si apa.
Instructiuni de izolare a cuptorului:
Cu cat izolatia este mai buna cu atat caldura se pastreaza mai mult iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea va punem la dispozitie un accesoriu separat acoperisul pentru cuptor care va fi amplasat in partea de sus a cupolei spatiul gol ramas urmand a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala acoperite cu un amestec ignifug cum este samota.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate