DESIGN INTERIOR GRESIE DE LUX ITALIA

60 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR GRESIE DE LUX ITALIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Design interior living realizat cu gresie de lux Italia colectia Super Natural .Suntem recunoscuti pentru varietatea materialelor pe care le comercializam si pe care obisnuim sa le utilizam in amenajarile interioare insa unul dintre acestea se remarca in adevaratul sens al cuvantului. In ceea ce priveste placile ceramice, folosim gresie, faianta, marmura, granit sau travertin, insa mozaicul este piesa care nu ar trebui sa lipseasca din nicio amenajare interioare care se doreste a fi una cu totul si cu totul deosebita.
Este foarte adevarat ca am pus mare pret pe prezenta mozaicului in decor insa nu trebuie uitat faptul ca acest aspect trebuie completat de un mozaic de calitate. Suntem atenti la orice detaliu de acest gen si incercam din rasputeri sa ridicam la un nivel alarmant calitatea amenajarilor interioare realizate in Romania si nu numai, prezenta unui mozaic de calitate italiana fiind fundamentala pentru a se obtine o amenajare interioara sau exterioara de anvergura.
Importam mozaic din Italia si il oferim clientilor nostri in diverse forme, modele si dimensiuni, fiecare criteriu de selectie fiind stabilit in baza unui plan de design interior atent conturat. Nu dorim sa ne abatem de la un anumit standard de calitate si tindem sa cred ca este foarte important ca orice proiect dedicat amenajarilor interioare sa capete o caracteristica de care noi tinem cont de fiecare data: unicitatea. Va doriti ca incaperile voastre sa beneficieze de un decor unic si noi sa folosim placi ceramice de calitate ridicata? Apelati la serviciile noastre de amenajari interioare si alegeti unul dintre modelele de mozaic disponibile, suntem ferm convinsi ca rezultatul va fi unul in concordanta cu rigorile si preferintele dumneavoastra.Oferim servicii profesionale de proiectare 3 D si design interior pentru case,vile,apartamente si spatii comerciale.
http://www.nobili-interior-design.ro

Dimensiuni - 1 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate