IMPERMEABILIZANT LTP GLAZE PROTECTOR LTP GLAZE PROTECTOR 5L

418,95 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

IMPERMEABILIZANT LTP GLAZE PROTECTOR LTP GLAZE PROTECTOR 5L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Mod de utilizare:

Suprafete nou montate - asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata uscata si fara pete de ciment si adezivi (a se vedea LTP Grout Stain Remover pentru curatare). Utilizare numai la interior (nu pentru camere umede sau cabine de dus)

Suprafetele existente - suprafetele trebuie prima data curatate si degresate cu LTP Grimex avand grija sa clatiti bine. Lasati sa se usuce bine (24 ore). Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit pot provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea etansarii la duritatea completa.Aplicare:

Aplicati folosind o carpa imbinata cu solutie. Se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform( in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (1 ora). Pentru un finisaj lucios ar trebui sa fie aplicate straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (max.6).A nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin duritatea si pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. Se clateste podeaua cu ocarpa cu apa dupa utilizare.Intretinere:Maturati podeaua. Utilizati LTP Floorshine pentru a curata si a proteja suprafetele tratate. In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Glaze Protector. La un moment dat este de dorit renovarea completa a impermeabilizarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa impermeabilizarea originala inainte de a re-etansa.Acoperire:

Aproximativ 30-40m2 per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.Atentie:A se pastra in afara accesului copiilor. Pastrati intr-un loc ferit de inghet. Evitati temperaturile extreme. Evitati sa folositi detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector. Nu utilizati sub punctul


Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate