TRAVERTIN CLASSIC FRENCH PATTERN 3CM (PAVAJ EXTERIOR)

138,60 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

TRAVERTIN CLASSIC FRENCH PATTERN 3CM (PAVAJ EXTERIOR)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru spatiile exterioare neacoperite si cele care acopera o suprafata mai mare si mai departata de casa, va prezentam un produs conceput pentru valorificarea si infrumusetarea lor, placile Travertin Classic Pavaj Exterior French Pattern.

Caracteristici
Dimensiunile placilor disponibile pentru aceste seturi sunt de 61 x 40,6 centimetri, 40,6 x 40,6 centimetri, 40,6 x 20,3 si de 20,3 x 20,3 centimetri. Veti putea crea un spatiu deosebit, relaxant si comod, chiar si la exterior. Grosimea placilor de 3 centimetri va asigura ca veti putea feri mobilierul de gradina, de exemplu, de umezeala din sol.

Utilitate
Eleganta casei dumneavoastra nu trebuie sa se opreasca in prag, ci trebuie sa se reflecte si in modul in care va amenajati spatiul exterior. Terasele, zona din jurul piscinei si aleile din jurul casei vor completa imaginea de confort si bun gust.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate