IMPERMEABILIZANT SUPRAFETE POLISATE LTP MPG

134,40 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

IMPERMEABILIZANT SUPRAFETE POLISATE LTP MPG
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Impermeabilizant incolor destinat suprafetelor polisate.

Etansator prin impregnare profunda la nivel de nano structura pentru piatra naturala, marmura, travertin, granit, calcar, ardezie si gresie. Potrivit pentru uz interior si exterior (podele lustruite, pereti, mese de lucru si seminee). Nu modifica finisajul lustruit al suprafatei.

Mod de utilizare:
Asigurati-va ca suprafata este curata, uscata si fara contaminare. Daca este necesar, prima data curatati suprafetele cu LTP GRIMEX si lasati sa se usuce complet.
NB: Este important sa se elimine orice impermeabilizant sau ceara aplicate din fabrica pe suprafata de portelan inainte de etansare.
Aplicati un strat subtire si uniform cu o pensula sau cu un burete. Timp de 20 de minute, in timp ce impermeabilizantul este inca umed pe suprafata, polisati utilizand o carpa uscata sau o masina de polisare. Lasati sa se usuce timp de 4 ore si apoi, pe suprafetele mai poroase, aplicati un strat suplimentar utilizand aceeasi metoda. Este important sa indepartati orice exces de pe suprafata si sa polisati bine fiecare strat. Nu aplicati la temperaturi de peste 25°C. Asigurati-va ca incalzirea prin pardoseala este oprita. Impermeabilizantul in exces si nepolisat se va usca si va lasa urme uleioase pe suprafata. Pentru a elimina, aplicati terebentina de petrol sau inca putin impermeabilizant si polisati imediat. Daca nu sunteti sigur de metodele de aplicare corecte, incercati pe o zona mai putin vizibila, inainte de aplicarea generala. Zonele tratate ar trebui sa fie suficient de uscate pentru a merge pe ele dupa aproximativ 4 ore, dar va dura 3 zile pentru ca produsul sa devina pe deplin rezistent la apa.

Acoperire:
Aproximativ 10-30 metri patrati / litru, in functie de porozitatea suprafetei

Intretinere:
Utilizati LTP Waxwash pentru pardoseli si LTP Stonewash pentru pereti. Pentru petele persistente de pe suprafete utilizati LTP Grimex, caz in care este posibil sa fie necesara re-impermeabilizare zonelor tratate. Nu utilizati agenti de inalbire puternici la intretinerea de rutina.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate