GRANIT PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR.

22 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ROCAS DECOR - Cluj-Napoca

GRANIT PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Granitul este o forma ingenioasa a rocilor. Ceea ce inseamna ca piatra granit este modelat din magma. Aceasta roca vulcanica este faimoasa pentru ca este cea mai tare si cea mai densa roca din lume si a luat nastere datorita caldurii extreme si presiuni aplicata la suprafata. Granitul a fost folosit pe larg ca o piatra dimensionala, ca si placi pentru podele in cladiri publice si comerciale, cat si la monumente.
Granit si marmura - marmura si granit. Odata cu cresterea numarului de ploaie acida in anumite parti ale lumii, granitul a inceput sa inlature marmura, care era pe primul loc, din moment ce este mult mai durabil. Pardoseala granit slefuit este de asemenea o alegere populara datorita durabilitati si a calitatilor estetice
Rocas Décor furnizeaza granit fiamat si lostruit si produse din granit interior exterior: glafuri granit, lavoar granit, blaturi granit, cruci granit, trepte scari granit, placi granit, obiecte decorative granit, statui granit, monumente granit, placaje granit, blat granit, pardoseli granit, chiuvete granit, granit compozit.
Granit preturi. Avem cele mai bune preturi granit si la cererea oferim montaj granit si pentru comanda peste 100 m2 oferim transport gratuit oriunde in tara.
Granit Bucuresti, granit Cluj, granit Timisoara, granit Constanta, granit Iasi, granit Brasov, granit Arad, granit Oradea, granit Craiova, granit Baia mare, granit Satu mare, granit Targu Mures, granit Braila, granit Galati.

Contacte - ROCAS DECOR:

Telefon fix: 0264432250

Telefon mobil: 0720012571

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate