ROCAS DECOR

Cluj-Napoca, Cluj

str. Campina; nr.62

Contacte - ROCAS DECOR

Telefon fix: 0264432250

Telefon mobil: 0720012571

Contact: Ema Damian

Modelele noastre de piatra naturala sunt culese din toate colturile lumii. Importam piatra sub diferite forme: scapitata, neregulata si slefuita. Printre modele noastre de piatra naturala se numara: Agonaria, Sokoro, Mozaic Tiles. Pentru placarile cu piatra naturala avem modele din piatra special concepute, acestea fiind pietre cu proprietati speciale pentru mediul exterior.

Cu ajutorul unor adevarati sculptori in piatra naturala, prelucram orice tip de piatra enumerata mai sus pentru ca baia, bucataria, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul pietrei naturale sa fie pe placul dumneavoastra.

Mai jos va recomandam cateva modele pentru cateva proiecte standard:

placari cu piatra
piatra decorativa pentru gradina
decoratiuni din piatra
Pentru a putea vedea si in realitate produsele noastre, va invitam la unul dintre showroom-urile noastre. Mai multe detalii gasiti la sectiunea Contact

Rocas Decor furnizeaza piatra naturala si produse din piatra naturala: trepte piatra naturala, glafuri piatra naturala, lavoare piatra naturala, blaturi piatra naturala, cruci piatra naturala, obiecte decorative piatra naturala, monumente piatra naturala, placaje piatra naturala.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate