PANEL MARMURA PLATINO 15 X 60 CM

136,50 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

PANEL MARMURA PLATINO 15 X 60 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O delicata senzatie a unei compozitii de griuri atat de armonioase. Panelul din marmura Platino impresioneaza prin textura neprelucrata a placilor, prin energia pozitiva pe care acestea o emana in spatiul amenajat. Se poate utiliza in aproape orice tip de spatiu: bucatarie si sufragerie, dar si sala de sedinta, in crame si cafenele, dar si in cabinete medicale, pe holuri, dar si pe stalpi, socluri sau fatade de cladiri.

Panelul de marmura Platino are o dimensiune (15 x 60 cm) care permite un montaj usor, iar grosimea de 1,5 – 3 cm asigura acea senzatie 3D care pune in valoare foarte bine finisajul scapitat. Eleganta si unicitatea acestui produs sunt cel mai bine evidentiate cand panelurile de marmura Platino acopera un singur perete/o singura zona dintr-un spatiu. Astfel, printr-un transfer de semnificatii numai la piatra naturala intalnit, acel spatiu este impregnat de o atmosfera relaxanta si rafinata.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate