LAMBRIU EXTERIOR LEMN

120 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la INDUSTRIE NATURAL FOREST - Susenii Bargaului

LAMBRIU EXTERIOR LEMN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lambriul de exterior este un termen generic desemnand acoperirea fatadelor. Lambriul de lemn este un sistem de elemente care se fixeaza peste un cadru secundar de lemn sau metal fixat pe structura de sustinere.
Fabricarea este aceeasi ca si pentru cherestea, destinatia finala a produsului obligand la anumite dimensiuni si profile specifice de lemn. Dupa taiere, lemnul este mai intai uscat si apoi rindeluit de o maniera speciala, pentru a-l aduce la dimensiunile si profilele cerute de catre dumneavoastra. Lambriurile exterioare de lemn au o parte denumita lamba, iar o parte denumita uluc, ulucul acoperind lamba. Ele pot fi pozitionate orizontal sau vertical, a vedea oblic. In caz de pozitionare verticala, latura cu cep trebuie sa fie in sus pentru ca in caz de umiditate scurgerile sa nu fie blocate si sa nu se impregneze in sindrila.
Caracteristicile materialului: Lambriul exterior al societatii noastre poate fi cu falt, cu « cuie ascunse » sau standard.
Lambriul exterior INDUSTRIE NATURAL FOREST este certificat « CE ».
Puncte forte si camp de aplicare:
Lambriurile exterioare sunt lamele de lemn care acopera fatada unei case in constructie. Lambriul de lemn este destinata habitatului individual sau colectiv, amenajarilor urbane si infrastructurilor sportive (piscine, grupuri scolare etc.). Domeniile de utilizare sunt : acoperire exterioara peste pereti ziditi in beton, pe structura de lemn sau metalica, constructii noi, anexe, renovari, reinnoirea fatadelor invechite. Scandurile sunt dispuse in jurul unei lucrari ca sa o protejeze, dar si pentru a da o nota estetica cladirii.
In functie de clasa de calitate a lemnului, de dimensiunea si volumul comandat se stabilesc pretul si termenul de livrare.

Contacte - INDUSTRIE NATURAL FOREST :

Telefon fix: 0263265893

Telefon mobil: 0742135376

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate