MOZAIC ARDEZIE FLEXIBILA SKIN - MULTICOLORA 4.8 X 4.8 CM PS

254 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC ARDEZIE FLEXIBILA SKIN - MULTICOLORA 4.8 X 4.8 CM PS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Domenii de Utilizare
Mozaicul pe plasa din ardezie flexibila SKIN este destinat placarilor verticale, pe suprafete drepte sau curbe, cu precadere la interior (stalpi, pereti, coloane, accente). Un material unic si exclusivist, tapetul din piatra naturala aduce o bucata din universul naturii in casa ta. Este un produs inovator si o provocare in randul arhitectilor.

Caracteristici
Ardezia este o roca metamorfica foliata (se despica in mod natural), aceasta proprietate permisand obtinerea unor foi 100% piatra naturala.
Debitand foaia de ardezie flexibila in bucati mici si lipindu-le pe un suport se obtine mozaicuri spectaculoase.

Mozaicul pe plasa din ardezie flexibila SKIN multicolora este un material cu proprietati unice:

  •  maleabil si usor de montat in regim DIY
  •  flexibilitate – permite montajul pe suprafetele curbe
  •  cost de transport redus (masa de circa 2 Kg/mp).
  •  produs ecologic
  •  absorbtie apa: 0,53%

Tipuri constructive
Mozaicul din ardezie flexibila multicolora are dimensiuni standard de 30 x 30 cm si este lucrat manual, prin alaturarea de pastile de ardezie flexibila de 4.8 x 4.8 cm pe o plasa speciala. Se livreaza cu folie 3M pe spate.
Alternativ, din acelasi material dar cu pastile de dimensiuni mai mici gasti mozaic ardezie SKIN 2x2 cm. La aceeasi dimensiune poti gasi un minunat mozaic travertin Classic antichizat sau un superb mozaic marmura Light Emperador.

Montaj Mozaic

  •  pentru lipirea Mozaicului este nevoie doar de indepartarea foliei de protectie de pe spate, sub ea se afla aplicat din fabricatie adeziv 3M
  •  suprafata suport trebuie sa fie curata, plana, neteda, uscata

Intretinere
Se realizeaza in 3 pasi: curatare, impermeabilizare, intretinere propriu-zisa. Suprafata se spala si impermeabilizeaza solutii LTP specializate: detergent ardezie flexibila, impermeabilizant eco sau impermeabilizant intensificator eco. Post montaj se recomanda un detergent de intretinere special conceput.

 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate