TRAVERTIN NOCE BRUSHED & CHISELED 30.5X15X3CM (PAVAJ EXTERIOR)

131,25 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

TRAVERTIN NOCE BRUSHED & CHISELED 30.5X15X3CM (PAVAJ EXTERIOR)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Drumul spre casa se incheie in fata locuintei. Acesta este motivul pentru care pana si pavelele pe care pasiti ar trebui sa va invite in confortul casei. Placile Travertin Noce Exterior Pavers Brushed and Chiseled sunt realizate intocmai cu acest scop.

Caracteristici
Va recomandam un produs pentru exterior, realizat pe dimensiuni mai reduse, de 15 x 30,5 centimetri, care va va permite sa puneti in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele de mari dimensiuni. Aceste placi au grosimea de 3 centimetri.

Utilitate
Puteti alege cu incredere un produs versatil si permisibil, care va permite amenajarea teraselor, gradinilor si spatiilor exterioare de dimensiuni mai mici. Astfel, chiar daca spatiul din jurul locuintei nu este unul vast pe care sa va permiteti sa faceti amenajari ample, aveti totusi posibilitatea de a imbunatati aspectul exteriorului cu ajutorul acestor placi cu finisaj periat si daltuit.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.
*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.15.94, 021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate