PIATRA NATURALA ANDEZIT PENTRU ZIDIT

715 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la STONEOUTLET BY STONEAGE SRL - Cluj-Napoca

PIATRA NATURALA ANDEZIT PENTRU ZIDIT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Piatra naturala andezit Terragrey pe care v-o oferim pentru zidit imbina modernul dat de taierile perfecte cu rusticul dat de mama natura, astfel incat rezultatul final sa va incante privirea. Practic, combinatiile de grosimi si stereotomii sunt limitate doar de imaginatia dvs si de priceperea mesterului pietrar.

Crazy paving din andezit este un produs foarte popular si foarte apreciat de clientii nostri, deoarece imbina caracteristicile excelente de rezistenta la intemperii ale andezitului, cu afordabilitatea data de un pret foarte, foarte mic, ce rezulta, in primul rand din modalitatea de productie. Crazy-paving-ul a€˛se producea€¯ din: capetele placajelor regulate, din placi de andezit dimensionate sparte prin manipulare ori debitare, din comenzi excedentare sau gresite, pe scurt, din tot ce producem noi si nu poate fi incadrat la alte categorii de placaje regulate. Marimea placilor variaza, insa intotdeauna sortam proportii suficiente de placi mari vs placi marunte astfel incat dvs sa puteti face design-uri cat mai nebunesti cu putinta, mai ales ca il puteti combina cu forme regulate, dreptunghiulare, de aceeasi culoare ori de culoare contrastanta. Pana la urma, de aceea l-am denumit a€˛crazy-pavinga€¯, nu ? . Pentru cantitati mai mari ori pentru combinatie cu alte materiale, va rugam sa ne contactati. Pretul este exprimat per m3, loco fabrica noastra din Cluj-Napoca, Blvd Muncii, 18. Pt cotatii de transport va rugam sa ne contactati.

Dimensiuni - Variabile cm

Contacte - STONEOUTLET BY STONEAGE SRL:

Telefon mobil: 0773812540

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate