TIGLA CERAMICA TIP OLAN SERIA UNICOPPO EXTRA WINTER

10 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

TIGLA CERAMICA TIP OLAN SERIA UNICOPPO EXTRA WINTER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Olanele ceramice sunt poate... cele mai frumoase tigle ceramice ce pot imbraca acoperisul casei dumneavoastra, tot asa si Unicoppo Extra Winter este in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de acoperisuri mediteraniene. Cu un format particular in forma de "S" o bucata de Unicoppo Extra Winter inlocuieste doua olane, deci se face economie substantiala la bani si la timpul de montaj. Nu in ultimul rand aceasta tigla tip olan cu forma pe care o are se incastreaza perfect, nelasand loc pentru infiltratiile de apa.

Industrie Cotto Possagno S.p.A se afla printre cei mai renumiti producatori de tigla ceramica Italiana. Dupa cum bine se stie, in Italia tigla ceramica tip olan cum o mai numim noi este folosita la scara larga. Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Angel Company va ofera spre vanzare o gama larga de tigla ceramica italiana de la Cotto Possagno.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. office@angel-company.ro sau telefon 0741.994.167

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate