TABLA FALTUITA VIKINGPROFIL

12 EUR

(Pretul contine TVA)

De la PRETURI TIGLA METALICA - Bucuresti

TABLA FALTUITA VIKINGPROFIL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tabla faltuita reprezinta una din cele mai vechi tehnologii utilizate in domeniul constructiilor. Acum putem sa va propunem o solutie moderna concretizata intr-o solutie clasica si bine cunoscuta: acoperisul faltuit. Lungimea panourilor se executa la comanda clientului. Imbinarea panourilor se realizeaza prin clik, fara a fi nevoie de o faltuire suplimentara. Fiecare panou este prevazut cu orificii de montaj. Exista posibilitatea de a intari panourile cu ajutorul unor profilari suplimentare longitudinale.

Comercializam tigla metalica vikingprofil., Tigla metalica coilprofil( www.sarahwoodexim.com ) tabla faltuita, accesorii tigla metalica, profile tinichigeri (www.preturitiglametalica.com ) Ferestre de mansarda fakro, panouri solare, rulouri interioare ,exterioare, folie anticondens (www.ferestredemansarda.com, ferestre de mansarda optilight, scari de acces la pod, folie anticondens (www.optilight.ro )

Dimensiuni - 1 mp

Garantie - 10 ani

Contacte - PRETURI TIGLA METALICA:

Telefon mobil: 0723062850

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate