VOPSEA LUMINOASA (CONCENTRATA)

29 RON

(Pretul contine TVA)

De la SCLIPIRICI - Bucuresti

VOPSEA LUMINOASA (CONCENTRATA)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vopsea luminoasa vizibila doar la intuneric. La lumina are o nuanta opac transparenta. Se poate folosi in foarte multe aplicatii. Este o vopsea acrilica (pe baza de apa) nontoxica, nu irita pielea si se incarca de la orice sursa de lumina (recomandat lumina alba de neon sau lumina neagra BLB ultravioleta).
Dupa incarcare emite lumina timp de 8 ore in functie de culoare. Se prezinta ca oricare alta vopsea lavabila dupa uscare fiind "invizibila" pe un perete de culoare deschisa.
PRODUS LIVRAT SI GARANTAT DE MARCA INREGISTRATA SCLIPIRICI.
Aceasta vopsea datorita faptului ca prin procesul de fabricatie este foarte vascoasa este necesara diluarea in proportie de 1:1 cu un diluant special. Bineinteles ca fiind o vopsea acrilica se poate dilua si cu apa,dar noi recomandam diluarea cu o substanta special conceputa care pe langa rolul de diluant are si rolul de lac. Acesta confera vopselei o stralucire aparte dupa uscare.
Pretul pentru 30ml vopsea este de 29 RON.
Pretul pentru 30ml Lac SPECIAL este de 14 RON.
Daca comanda dumneavoastra depaseste suma de 100 RON echipa SCLIPIRICI va livra GRATUIT produsul. Pentru comenzi mai mici de 100 RON se percepe o taxa de transport in valoare de 10 RON.
Sunati la 0767518013 sau lasati mail.

Dimensiuni - 30 ml

Garantie - 1 an

Contacte - SCLIPIRICI:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate