TIGLA METALICA OMEGA, IMPRO

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

TIGLA METALICA OMEGA,IMPRO.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Concept unic in Romania Vindem-Ieftin.ro Casa de comenzi cumperi mai ieftin dcat in depozite si hypermarketuri. De ce spunem acest lucru fiindca la noi:
-nu platesti in plus cheltuieli de manipulare
-nu platesti in plus cheltuieli de stocuri
-transport direct de la producator
-pierderi
-cumperi exact produsul pe are il doresti nu produsele care sunt pe stoc mai slabe calitativ
-pretul se poate negocia in functie de cantitate direct la producator
Asteptam necesarul tau de materiale pe : https://vindem-ieftin.ro/
Daca acesta este singurul produs care te intereseaza ne bucuram ca l-ai gasit.
Pe viitor ne am gandit ca ai putea arunca o privier si pe celelalate anunturi ale noastre.
Transport Oriunde in tara.
De ce sa cumperi mai scump din depozite si hypermtket-uri? Trimite lista de materiale si la noi.
Daca filmezi descarcarea iti dam 100lei inapoi.
igla de tabla OMEGA® se deosebeste dintre modele prezentate mai sus. Linia ei caracteristica si frontul inalt ceea ce ii da impresia greutatii clasice, caracteristice tiglelor de ciment si ceramica. Alte elemente caracteristice sunt: durabilitate, rezistenta, usurinta la montaj.

omega (1) OMEGA

Culori tigla metalica
1. Poliester Standard
1b
Pelicula organica de baza cu o grosime de 25 µm. Suprafata acesteia este uniforma, neteda: stralucitoare sau metalizata. Material cu o utilizare foarte larga. Disponibil intr-o gama larga de culori descrise cu ajutorul indexului de mostre universal RAL.
Perioada de garantie: 10 ani.
1

2. Pladur Standard
2b

Otel de constructii zincat acoperit cu un strat de 35 µm de pelicula organica mata, cu o structura nisipoasa. Oferta standard dispune de 6 culori; exista posibilitatea de a livra culori din afara paletei standard de mostre.
Perioada de garantie: 15 ani.

paletar tigla metalica impro

3. Pladur EcoProtect
3b

Produs vizual identic cu versiunea PLADUR® Standard. Se deosebeste insa printr-un strat de protectie modern, care consta in utilizarea unui aliaj novator de zinc si magneziu (ZMg). Efecul il reprezinta cresterea semnificativa a rezistentei la coroziunea alba si rosie. In plus, de o protectie mai buna beneficiaza muchiile taiate, acestea ne mai necesitand lacuire in utilizarile exterioare.

Perioada de garantie: 20 ani.

4. Ice Crystal EcoProtect
4b

O pelicula groasa (35 µm), organica cu o structura interesanta care seamana cu un strat gros de vopsea si este acoperita de un strat transparent. Miezul peliculei este facut din otel de constructii acoperit cu aliaj de zinc si magneziu, ceea ce asigura o protectie mai mare impotriva coroziunii, chiar si in locuri deteriorate mecanic si a muchiilor taiate. Conform denumirii, pelicula luminata da senzatia de reflexii cristaline.
Perioada de garantie: 30 ani.

4

5. Granite Storm
6b

Pelicula organica cu o grosime de 50 μm pentru care, in loc de poliester standard, s-a utilizat poliuretan a€“ un material mult mai rezistent la defecte mecanice si la factorii atmosferici. Rezistenta mecanica ridicata a acestei pelicule reduce riscul aparitiei deteriorarilor in timpul transportului si montajului, reducand probabilitatea aparitiei coroziunii.

Perioada de garantie: 40 ani.

6

6. HPS2000 Ultra
7b

Caracteristicile produsului: miezul din otel de constructii protejat aditional de un aliaj de zinc si aluminiu care asigura o protectie eficienta a muchiilor taiate. O pelicula organica groasa (200 µm) cu o rezistenta ridicata la zgariere si deteriorare mecanica, precum si la radiatii UV. Aceste table au cei mai mari parametrii de utilizare si o garantie lunga (pana la 20 ani) Valorile estetice sunt asigurate de modelarea stratului decorativ.
Perioada de garantie: pana la30 ani.

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate