PLACA OSB 2500X1250X8 MM

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

PLACA OSB 2500X1250X8 MM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atunci când se creează panourile de OSB, aschiile de lemn subtiri sunt combinate cu adeziv si apoi presate la cald în foi. Este folosit în general în constructii si amenajări.
Plăcile OSB ating cea mai mare rezistentă atunci când sunt dispuse astfel încât axele principale să fie perpendiculare pe suporti. Există aproximativ 50 de straturi de fasii de lemn în fiecare panou de OSB.
Este preferat în rândul constructorilor deoarece oferă un coeficient de umflare scăzut la umiditate si nu este atacat de dăunători. Asigură un confort sporit în construirea peretilor având o putere mare de izolare fonică si termică.
Plăcile de OSB sunt considerate mai ecologice decât alte materiale de constructii, deoarece pentru realizarea lor nu se taie copaci ci doar se folosesc resturile de la copacii taiati.
Pret bucată.



- vindem-ieftin.ro, un concept inedit pe piaţa românească, creat special pentru a oferi soluţii personalizate pentru fiecare client în parte.



- parteneriate cu cei mai importanţi producători de materiale.

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate