fete de masa rotunde din brocard pe" />

FETE DE MASA ROTUNDE

26 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

FETE DE MASA ROTUNDE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Confectionam la comanda fete de masa rotunde din brocard pentru evenimente .
Fetele de masa brocard reprezinta unele dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp elegante si pline de traditie fete de masa existente. Acestea se rup de tot ce inseamna banalitate, se imbraca in cele mai interesante, calde, sidefate si potrivite culori, devenind parte din orice décor. Sunt caracterizate de bun gust, stil si originalitate, imbina cu usurinta modernul cu traditionalul si impresioneaza prin modele simple si in acelasi timp de netrecut cu vederea. Sunt foarte placute la atingere, alintandu-ti simturile tactile cat si cele vizuale. Sunt perfecte atat pentru confortul si infrumusetarea propriei locuinte cat si pentru a impresiona cei mai atenti si rigurosi clienti ai unui restaurant.
Toate aceste caracteristici nu sunt luate de pe catalogul de prezentare a unui site de produse ci din viata de zi cu zi. Din experienta mea, din experienta celor din jur, din experienta oamenilor care cauta sa imbine comoditatea, utilitatea cu eleganta, stilul si bunul gust, dand nastere unui décor care sa ajunga cu usurinta la inima toturor celor din jur si sa-i impresoneze, facandu-i sa revina de fiecare data cu mare drag la tine.
Pret metru liniar material brocard fara tva cu latime 280 cm .

Dimensiuni - 280 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate