LENJERII DE PAT DIN BUMBAC SATINAT

69 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

LENJERII DE PAT DIN BUMBAC SATINAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Desi atunci cand ne referim la o camera de hotel vorbim despre culori, mobilier, forme si privelistea de la fereastra, trebuie sa recunoastem ca elementul sau central este patul. Acesta ne ofera confort, ne rasfata simturile, ne odihneste trupul si ne permite sa ne manifestam sentimentele. De aceea, modul in care acesta este aranjat este foarte important. O lenjerie de pat din bumbac frumoasa, curata, dintr-un material bun, cu un model elegant, poate sa se transforme in garantia unui somn linistit si a unei atmosfere calduroase care sa-ti influenteze in bine starea de spirit.
Stiind acest lucru multi proprietari de hoteluri si pensiuni, sunt gata sa faca orice pentru a-si multumi clientii, aleg lenjeriile de pat din bumbac. Acestea reprezinta un adevarat guvaier care ofera eleganta si pretiozitatea lor patului si se transforma in ascunziuri perfecte pentru visele celor care isi odihnesc in ele trupurile.

Dimensiuni - 150*210 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate