RULOURI EXTERIOARE ALUMINIU

50 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SC ARTES CTC COM SRL - Bucuresti

RULOURI EXTERIOARE PVC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atat pentru locuintele individuale cat si pentru cele administrative, rulourile din aluminiu montate de firma noastra reprezinta o buna alegere datorita incontestabilelor calitati ale acestora: izolare termica (care asigura si o importanta economie de energie) dar si o izolare fonica.
Aspectul lor deosebit, gama coloristica larga pe care o propunem, transformand ruloul intr-un element care individualizeaza fatada casei dumneavoastra.
Fiind instalate in exterior, rulourile blocheaza razele solare inainte ca acestea sa atinga geamul, umbrind intreaga suprafata a ferestrei si blocand mai mult de 90% din razele solare.
De asemenea tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate in timp deosebita pentru rulou.
Manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata.
Indiferent de dimensiunile rulourilor, firma noastra va ofera sistemul de actionare cel mai potrivit. www.artesctc.ro Coman Constantin:0746.26.90.70

Garantie - 2 ani

Finantare - 2 rate

Contacte - SC ARTES CTC COM SRL:

Telefon fix: 0213275527

Telefon mobil: 0746269070

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate