MOZAIC DIN PIATRA NATURALA

50 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ROCAS DECOR - Cluj-Napoca

MOZAIC DIN PIATRA NATURALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru a intelege arta mozaicului din punct de vedere artistic trebuie sa ne intoarcem la originile lui.
Cuvantul « mozaic »provine din grecescul «mouseion» care, tradus, inseamna «muza», mozaicul servind la originile sale la decorarea grotelor inchinate muzelor.
Practic, mozaicul reprezinta o lucrare tehnica decorativa care consta in asamblarea artistica a unor bucati mici de piatra (poate fi si sticla, ceramica sau marmura), de diferite culori, lipite intre ele, si care, in ansamblu creeaza un anumit motiv sau tema artistica.
Tehnica este cunoscuta inca din Mesopotamia, unde mozaicurile erau realizate din bucati mici de piatra fina. Apare de asemenea, si in Egipt, inca din timpul primelor dinastii. In spatiul islamic, spatiu arid, sarac in solicitari vizuale, arta mozaicului cunoaste o inflorire fara precedent, marcata, se pare, de cea mai inalta forma de rafinament.
Tocmai de aceea, si in zilele noastre, decorarea cu mozaicuri reprezinta un aspect de design extrem de rafinat. Potrivit pentru gusturile cele mai sofisticate, personalizeaza intr-un mod special spatiile pe care le decoreaza. Mozaicuri cu tematica religioasa, peisaje, figuri istorice, flori, animale sau orice tema aleasa de client, toate compozitii facute de mana, cu o atentie deosebita, oricare dintre acestea reprezinta o alegere de bun gust si inalta clasa.
Mozaicurile sunt livrate finisate, lustruite, gata pentru a fi asamblate si instalate in 5 minute.
Va oferim:
Mozaic direct de la sursa. Detinem propriul depozit de mozaic si piatra naturala, pentru decoratiuni interioare.
Mozaic - Mozaic ceramic, mozaic din piatra naturala, mozaic din piatra colorata.
Materiale pentru mozaicuri clasice, pietre aplicate si mozaic artistic.
Suntem distribuitori autorizati a materialelor pentru Mozaic in Romania.
Rocas Décor furnizeaza mozaic si produse din mozaic: trepte mozaic, glafuri mozaic, lavoare mozaic, blaturi mozaic, cruci mozaic, obiecte decorative mozaic, monumente mozaic, placaje mozaic.

Contacte - ROCAS DECOR:

Telefon fix: 0264432250

Telefon mobil: 0720012571

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate