PACIFIC - ANSAMBLU DE LAVOARE 13186

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la PACIFIC Adfi-serv com srl - Bacau

PACIFIC -- ANSAMBLU DE LAVOARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ansamblu de lavoare suspendate din piatra naturala acrilica. Rezistent la actiunea apei, aburului la pete, zgarieturi si mucegai igienic si usor de intretinut.

Piatra Naturala Acrilica este o suprafata decorativa de inalta performanta, bazata pe o combinatie de aluminiu si polimeri acrilici rezultand astfel un material cu o suprafata solida, omogena, usoara si neteda putand fi folosit si in realizarea de receptii, birouri, topuri de blat pentru laboratoare si baruri.

Datorita faptului ca este un material neporos, rezista la aparitia petelor de murdarie si impiedica patrunderea microbilor in interiorul materialului, astfel recomandat pentru utilizare in spitale si in sali de operatie.

Punctul forte al acestui material este versatilitatea sa, acesta putand lua aproape orice forma plana sau curba. Corian este un compozit de calitate superioara, cu o rezistenta foarte mare, comparabila cu cea a pietrei insa usor de prelucrat.

Este usor de curatat, folosindu-se doar apa si substante obisnuite de curatare.

Arsurile de tigara, polenul de flori sau produsele cosmetice pot fi inlaturate cu usurinta prin folosirea unor produse abrazive.

Produsul este disponibil intr-o paleta larga de culori(peste 100 de culori).

Dimensiuni - la comanda cm

Garantie - 2 ani

Contacte - PACIFIC Adfi-serv com srl :

Telefon fix: 0234581345

Telefon mobil: 0722202178

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate