GARD DE BETON FLORENTA (ARMAT CU PLASA DE 6) 2000×500

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

GARD DE BETON FLORENTA (ARMAT CU PLASA DE 6) 2000×500
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pretul este la bucata!

Gard de beton FLORENTA I – placi prefabricate din beton aditivat vibropresat, cu o grosime de 4,6 cm si contin armaturi cu plasa sudata de 6. Gardurile decorative din beton armat, fabricate dupa cele mai noi standarde de calitate reprezinta o bariera impotriva zgomotului stradal si de protectie impotriva raufacatorilor.

Dimensiuni gard:

Lungime: 2m

Inaltime: 0,5m

Precedent construirii unui gard este necesar sa studiem caile si comunicatiile subterane. Se evita traversarea gardului peste tevi de gaz comune, cabluri electrice sau de telecomunicatii.

Inainte de montarea gardurilor se realizeaza calculele de planificare: se masoara zona de montare, se decide unde vor fi montati stilpii de gard si portile. Astfel, veţi primi numărul exact de stilpi necesari. Montarea unui gard se incepe cu lansarea unei funii de la un stilp la altul ce permite definirea in mod clar a perimetrului viitorului gard, numarul de stilpi si numarul de placi(panouri,tronsoane) necesare. Apoi, aveţi nevoie să puneţi bazele pentru sprijinirea stilpilor cu putin beton. Portile sunt plasate intre stilpii (indicat stilpul portii sa fie separate de stilpul gardului) respectivi.
Gardul din beton este preferat pentru calitate adevarata si durabilitate. In plus, fata de caracteristicile de rezistenta ridicata si o durata lunga de viata, gardurile de beton pot fi montate usor si in timp scurt.

Care sunt avantajele colaborarii cu Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro ?

Nu trebuie sa mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri

Consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații despre produse

Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori.

Transport in toata tara

Negociem oferta

Pentru o oferta de pret personalizata apeleaza:

0784 433 857

0784 433 859

0784 433 844

0784 433 848

0784 433 863

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate