DESIGN INTERIOR APARTAMENT IN CONSTANTA

14 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR APARTAMENT IN CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Interior Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Acest proiect de design interior modern pentru casa este despre proiectarea întregului apartament. Structura de tip liniar nu a prezentat mai multe solutii pentru amenajarea interioara, atât din punct de vedere structural si a unei viziuni practice si estetice. Design-ul interior ia în considerare acest lucru si am făcut tot posibilul pentru a face acest apartament spatiu deschis un spatiu de locuit foarte confortabil. În nimic spatiu este creat, nimic nu este distrus, totul se transformă. Dar pentru a adăuga si mai multă luminozitate, toate oferind în acelasi timp mediul înconjurător o notă modernă, de culoare alba a fost folosit atât pentru pereti si mobilier cu design modern. Pentru a rupe abundenta de alb clar, am folosit o culoare de albastru pentru draperii. Un stil simplu il poti defini prin texturile materialelor, culorile alese atat pentru mobila, cat si pentru pereti. Vizualizati -Portofoliu proiecte design interior apartamente.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 180 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate