DESIGN INTERIOR MODERN CASE DE LUX:

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR MODERN CASE DE LUX:
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O minune de casa cu design interior modern de lux, care a fost complet transformată datorită unei reamenajări prin intermediun echipei noastre de design interior. Acest lucru este usor de văzut dintr-o privire în interiorul casei cu semnătură al designerului care este înrădăcinat în traditie (detalii arhitecturale fine si mobilier sofisticat), însă secretul său de a păstra stilul modern de lux, este acela de a înmulti elementele noi, cu o aplicare judicioasă, dar încrezătoare a tendintelor de vârf ale zilei, folosind produse si materiale productie Italia, cum ar fi; parchet stratificat, canapele cu design modern din piele sau stofa, corpuri de iluminat elegante de lux. Proiectele de design interior pe care le realizam atat pentru case, vile cat si pentru apartamente, sunt intotdeauna personalizate, reflectand stilul de viata, preferintele si necesitatile fiecarei familii. Planificarea si optimizarea spatiului de locuit face parte din prioritatile demararii proiectului de design interior.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 500 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate