DESIGN INTERIOR CLASIC IN BUCURESTI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CLASIC IN BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

: O regulă bună pentru design interior este să luati indicatii din arhitectura interioara si a spatiului dvs. În această casa clasica există o multime de plafoane si ornamentecu un design in stil clasic, dar fiecare strat are un profil consistent constant. Acest medalion de plafon se potriveste pentru ca are linii conservatoare si curate. In inspiratia pentru a remodela casa si livingul cu un design interior clasic de lux, venim cu elemente specifice, cum ar fi: podele din lemn de esentă tare, un semineu standard, vopsea si aranjamente elegante si mobilier clasic Italian, candelabre, oglinzi sofisticate, tapiserii, manteluri elegante si mulaje, toate acestea sunt elemente cu design clasic, elegant si rafinat pentru o casa, living in stil clasic de lux. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 500 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate