BLAT COPT GRANIT PADANG YELLOW MAT 50 X 30 X 2 CM

70 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

BLAT COPT GRANIT PADANG YELLOW MAT 50 X 30 X 2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Piatra de copt | Blat de copt | Piatra copt pizza | Piatra pentru gatit

Gatitul pe piatra incinsa este o traditie veche care incepe sa prinda din nou contur. Gastronomia poate fi ridicata la rang de arta daca pui suflet in tot ceea ce faci si, mai ales, daca ai instrumentele necesare. Blatul de gatit din piatra naturala este solutia ideala pentru un mod de a prepara sanatos bucatele, fara alte adaosuri. 

Rezistenta termica si caldura raspandita uniform

Pe langa aspectul unic pe care piatra il reda, poate deveni obiectul care sa te inspire in bucatarie.

Am conceput un blat din granit Padang Yellow cu aspect mat, de dimensiuni reduse 50 x 30 x 2 cm, care sa te ajute in creatiile tale culinare. Granitul este un material foarte rezistent, dur, ideal pentru acest tip de aplicabilitate care presupune temperaturi ridicate. 
Piatra pastreaza aromele preparatelor

Piatra naturala are o rezistenta termica ce duce la pastrarea caldurii, lucru care duce la o temperatura optima pentru un gatit perfect pe toata suprafata preparatului – fie ca este carne, pizza sau o mana de legume proaspete. Costurile sunt foarte accesibile, iar un blat din granit pentru gatit/copt nu va fi o investitie mare.

De asemenea, o alta calitate care aduce plus valoare granitului de gatit este faptul ca toate alimentele vor fi gatite intr-un mod sanatos si raman proaspete si la fel de calde de la prima, pana la ultima bucata. Culoarea calda a pietrei si textura unica a granitului transforma gatitul intr-o experienta a simturilor, in care te vei bucura din plin de aromele autentice ale preparatelor.

De la viziune la realitate

-    Spala piatra bine inainte de prima utilizare si las-o la uscat timp de o zi;
-    Pune-o in cuptor la o temperatura de 200 de grade timp de jumtate de ora - mu se pune in cuptorul deja incalzit;
-    Scoate piatra cu ajutorul unei manusi antitermice si unge cu ulei de masline pe ambele parti.
-    Pune piatra in cuptor la aceeasi temperatura, pentru inca o ora. Toate aceste operatiuni sunt necesare pentru o cat mai buna igienizare a pietrei. Dupa prima utilizare, o simpla spalare cu apa este de ajuns. Foloseste doar o parte a blatului.

Inainte de a gati, tine blatul de granit timp de 1-2 ore in cuptorul incalzit la 240-260 de grade (porneste aragazul dupa introducerea blatului). Acesta se mai poate incalzi, cu ajutorul unei plase, pe flacara de la aragaz sau pe carbuni, la gratar. Dupa aceea, scoate blatul si transporta-l in locul unde urmeaza sa prepari carnea, fructele de mare sau legumele.

Cum se intretine piatra?

Piatra folosita in bucatarie la prepararea mancarurilor nu se trateaza cu impermeabilizant. Nu trateaz-o cu nici un fel de substanta si nici sa nu aiba vreo plasa de ranforsare.

Atentie: Produsul are dimeniune standard, nu se modifica/nu se debiteaza la cerere.

 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate