SC METATOOLS SRL

Ploiesti, Prahova

Str. Poligonului, nr.2, 100070

Firme

Contacte - SC METATOOLS SRL

Telefon fix: 0244598277

Fax: 0244406698

Contact: Lavinia Radu - PR Specialist

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC METATOOLS SRL

Metatools este o afacere romaneasca de succes si, totodata, cel mai important furnizor de echipamente si utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial si al constructiilor din judetul Prahova.

Compania ofera, de peste 17 ani, servicii complete de vanzare, service in garantie si post-garantie, service mobil, consultanta tehnica gratuita, inchirieri de scule electrice, utilaje si grupuri electrogene, la cel mai bun raport calitate-pret.

Metatools detine certificarea sistemului de management al calitatii, al mediului si al sanatatii si securitatii in munca, in conformitate cu standardele de referinta ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2008.

SERVICII oferite de METATOOLS SRL:

Metatools detine cel mai mare showroom de scule, unelte si utilaje din judetul Prahova si ofera clientilor sai posibilitatea de a testa si incerca o gama vasta de utilaje si echipamente pentru constructii.
Incepand cu iunie 2012, Metatools Ploiesti si-a extins showroomul cu o noua zona de echipamente pentru protectia muncii. Cu un nou concept de prezentare, magazinul ofera solutia completa pentru siguranta si protectia la locul de munca la cele mai inalte standarde. Specialistii din cadrul departamentelor de marketing si vanzari asigura consultanta tehnica de specialitate si ofera cele mai optime alternative la solicitarile clientilor.

PRODUSE:
Scule si echipamente pentru constructii si industrie:
- Scule electrice, accesorii si masini de tencuit;
- Scule de mana;
- Masini si utilaje pentru constructii, pompe si motopompe;
- Burghie beton/metal, carote bi-metal, filiere, tarozi;
- Produse abrazive;
- Echipamente pentru sudura;
- Scule pentru instalatori;
- Masini-unelte pentru prelucrarea lemnului si metalului;
- Generatoare de curent si sudura;
- Scule/dispozitive pentru ateliere mecanice, electrice si antiex
pentru rafinarii;
- Compresoare si scule pneumatice;
- Elemente de asamblare;
- Masini agricole si pentru gradina;
- Incalzitioare de aer.
Utilaje industriale:
- Instrumente si sisteme de masurare;
- Utilaje pentru constructii.
Gama de echipamente pentru protectia muncii:
- Incaltaminte, imbracaminte, manusi de protectie, casti, viziere si ochelari, antifoane, masti pentru protectie respiratorie si echipamente pentru lucrul la inaltime.

SERVICE/SERVICE MOBIL
Divizia de service METATOOLS desfasoara activitati complexe de intretinere, revizii si reparatii la toate sculele si utilajele electrice sau pneumatice, aflate atat in perioada de garantie, cat si in cea de post-garantie. Intrucat echipele de service participa activ la stagii de
pregatire profesionala si training-uri, clientii pot fi siguri ca echipamentele aduse in service beneficiaza de o expertiza specializata, la cele mai inalte standarde de profesionalism. Metatools este mereu in pas cu nevoile clientilor sai, astfel ca pentru echipamentele ce nu se pot transporta, reparatiile se realiza la sediul beneficiarului, prin intermediul echipelor de interventie dedicate. Service-ul mobil intervine rapid si eficient, fie ca este vorba de santiere, locuinte sau exploatari petroliere. Pentru acest gen de interventii specializate, autoutilitarele firmei sunt complet dotate ca ateliere mobile. Divizia de service ofera, pe langa asistenta tehnica calificata, servicii de punere in functiune si intretinere, interventii rapide in caz de urgenta dar si eliminarea deseurilor (ulei, filtre) in conformitate cu legislatia din domeniu la cele mai avantajoase preturi.

INCHIRIERI
Serviciul de inchirieri Metatools pune la dispozitia clientilor o gama variata de scule electrice si utilaje pentru constructii, de cea mai buna calitate, de la producatori de renume international: Bosch, Rems, Ruko, Metabo, Kaeser Kompressoren, Batmatic, Master etc.
De asemenea, compania noastra a implementat un sistem foarte flexibil prin care ofera spre inchiriere o gama variata de generatoare de curent electric, la preturi avantajoase, pentru utilizare continua sau pentru backup, cu posibilitate de anclansare automata.

CONSULTANȚĂ TEHNICĂ
Metatools inseamna o echipa de profesionisti, gata sa gaseasca solutii la problemele tehnice pe care le intampini.Pe langa consultanta personalizata, consilierii nostri din cadrul departamentelor de marketing, vanzari si service pot furniza solutii de cea mai buna calitate, la preturi competitive. Pentru ca ne dorim parteneriate viabile, de lunga durata, suntem preocupati in mod constant sa iti oferim cele mai corecte informatii si sa gasim cele mai accesibile solutii.

FINANȚARE PRIN LEASING
Pentru ca parteneriatele pe termen lung sunt temelia dezvoltarii, compania Metatools furnizeaza grupuri electrogene portabile si stationare, compresoare, echipamente si utilaje pentru constructii, la cel mai avantajos raport calitate-pret, in sistem de finantare prin leasing.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate