ZEWOTHERM ROMANIA

Satu Mare

Contacte - ZEWOTHERM ROMANIA

Telefon mobil: 0784203800

Contact: Roland Müller

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ZEWOTHERM ROMANIA

ZEWOTHERM GmbH in Remagen / Germania este o firma cu capital integral privat aflata in administratia unei familii. ZEWOTHERM GmbH s-a specializat pe productia si distributia sistemelor de incalzire si celor care folosesc energia regenerabila pentru a raspunde la cerintele actuale privind economia si ecologia.
Sistemele de temperare ZEWOTHERM si energiile neconventionale sau regenerabile sunt produsele viitorului care ne ajuta sa atingem acest obiectiv, sigur si cu costuri minime in exploatare. Ele ne ajuta sa fim independenti fata de cresterile in pret al energiilor conventionale, sa fim independenti fata de furnizorii clasici, sa fim independenti fata de evenimente geopolitice care afecteaza sistemul energetic conventional tot mai des.

Cladirile eficientizate energetic au nevoie de sisteme integrate pentru generarea si stocarea agentilor termici, distributia si predarea caldurii respectiv pentru temperarea incaperilor. Astfel exploatarea economica este complementata de confort si siguranta.

ZEWOTHERM ROMANIA srl este reprezentantul ZEWOTHERM GmbH in Romania. Programul de scolarizare ZEWOTHERM, respectarea cu strictete al normativelor germane in proiectare / executie si traininguri de specialitate regulate asigura beneficiarilor o consultanta de calitate pentru transpunerea dorintelor in realitate.

Produsele ZEWOTHERM sunt distribuite in Romania direct de catre ZEWOTHERM Romania srl, prin reprezentante sau prin parteneri autorizati.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate