ZEWOTHERM - TEAVA INCALZIRE IN PARDOSEALA PEX C

96 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ZEWOTHERM ROMANIA - Satu Mare

ZEWOTHERM - TEAVA INCALZIRE IN PARDOSEALA PE XC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Teava superioara pentru utilizarea in incalziri prin pardoseala, ZEWOTHERM Germania. Teava este compusa din cinci straturi (materialul de baza PE-Xc, adeziv, bariera difuzie oxigen, adeziv, material de baza PE-Xc) si se remarca prin flexibilitate, calitate premium si usurinta de montaj. Datorita acestei tehnici noi de productie bariera contra difuzia oxigenului se afla exact in mijlocul de perete al tevii fiind astfel protejat in timpul instalarii. Teava este proiectata pentru o functionare sigura timp de peste 50 ani.
Materialul de baza PE-HD (Polyetylene Of High Density) este supus unui tratament special cu electroni care modifica structura moleculara. Teava astfel tratata devine mai rezistenta la influentele termice si mecanice.
Teava este produsa de catre ZEWOTHERM in Germania respectand cele mai inalte normative.
Teava are o bariere contra difuzia oxigenului, dimensiunea ei este 17 x 2,0 13,0. Ea poate fi livrata in suluri de 200 sau 600 ml. Pretul se refera la ml.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Garantie - 10 ani

Contacte - ZEWOTHERM ROMANIA:

Telefon mobil: 0784203800

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate