SC HARDY ART CONSTRUCT SRL

Bucuresti

str. Racari, nr.10

Contacte - SC HARDY ART CONSTRUCT SRL

Telefon mobil: 0721084594

Contact: Ciup Andrei

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC HARDY ART CONSTRUCT SRL

Acum 10 ani, cand pavajele au aparut in Romania, firma noastra a infiintat prima echipa de montaj pavele. Noi colaboram cu mai multi producatori de pavele.
Timpul si-a pus amprenta si tehnologia a avansat, formele si modelele s-au diversificat iar echipele noastre s-au inmultit. Muncitorii din prima echipa au ajuns sefi de echipa, avand fiecare oamenii lor in subordine, impartasindu-le experienta lor si invatandu-i ce inseamna perfectiune.
Tot de-a lungul timpului s-au inmultit si producatorii de pavaje, iar multi nu respecta standardele internationale de calitate, de aceea noi am ales sa colaboram cu cei mai buni si de incredere producatori de pe piata si anume: SC Hardy Art Construct SRL si SC Amelie Art Design SRL. De-a lungul timpului ei s-au dovedit a fi cei mai seriosi atat din punct de vedere al calitatii incontestabile, cat si din punct de vedere al timpului de productie foarte redus.

Daca decideti sa lucrati cu noi si sa colaborati cu una din firmele producatoare de mai sus veti primi un discount in functie de marimea lucrarii.

Firma noastra va mai pune la dispozitie gratuit designeri care va pot da sugestii si recomanda modele care sa intre in perfecta armonie cu stilul casei si gradinii dumneavoastra.

Pentru firmele care doresc sa foloseasca pavaje pentru curtea intreprinderii, echipele noastre pot efectua lucrari in cel mai scurt timp la o calitate incontestabila.

Vasta experienta si managementul de calitate au ajutat la reducerea timpului de montare si eficientizarea muncii depuse. Fiecare lucrator din echipa isi stie cu precizie sarcinile si toti isi imbina munca astfel incat lucrarea sa fie de cea mai buna calitate.

Echipele noastre se pot deplasa oriunde in tara si in strainatate in functie de lucrari.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate