SC PRESTAREA SRL

Iasi

Str. Brandusa Nr. 41

Firme

Contacte - SC PRESTAREA SRL

Telefon fix: 0232473400

Telefon mobil: 0751214993

Fax: 0232473400

Contact: Gabriel Nechifor

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC PRESTAREA SRL

PRESTAREA in cateva cuvinte poate fi definita prin experienta, calitate, oameni si tehnologie. Venim in intampinarea clientului cu mult profesionalism si o vasta experienta in ceea ce priveste tamplaria din PVC marca VEKA si aluminiu.
Produsele noastre se bucura mai inainte de toate, de calitate: ferestre si usi din PVC marca VEKA, ferestre si usi din aluminiu marca Schuco, Alumil si Balkan, realizate cu sticla Saint-Gobain si feronerie G-U. Pe langa toate acestea PRESTAREA mai ofera pereti structurali din sticla, fatade ventilate, pereti cortina, balustrade si scari din inox, produse din fier forjat si acoperisuri Lindab.
Toate acestea nu pot fi realizate decat cu tehnologii moderne si mai ales cu ajutorul oamenilor bine pregatiti pe care ii gasiti la fabrica de ferestre si usi PRESTAREA din Iasi.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate