CRISTALEX DISTRIBUTION

Bucuresti, China, Bucuresti

M.Sebastian nr 11 sect 5

Contacte - CRISTALEX DISTRIBUTION

Telefon fix: 0213551853

Telefon mobil: 0741967286

Fax: 0213551853

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei CRISTALEX DISTRIBUTION

Societate comerciala specializata pe importuri marfa din China cu sediul in China si birou de consultanta gratuitain Bucuresti.
Echipa noastra de lucru din China va ofera sevicii convenabile, complete si operative pentru orice import din China.
Experienta noastra pe aceasta piata va ajuta sa cresteti afacerile dvs si sa evitati greselile deseori scump platite facute de unii comercianti in relatiile cu piata Chineza.
Suntem o societate cu actionariat Roman si sediul in China, avem personal bine pregatit pe domenii, avem logistica necesara si mijloace de transport , precum si spatii depozitare in China.
Lucram numai cu furnizori verificati si cunoscuti prin seriozitate si calitate,oferim cele mai mici preturi obtinute prin negocieri specifice acestei piete.
Avem contracte cu cele mai bune companii de transport pentru ca transportul marfii sa se faca operatic si sigur pana in portul Constanta.
Lucram cu cele mai multe din produsele fabricate din lemn, metal, plastic sticla, ceramica, granit, marmura, piele , textile, produse chimice.
Intermediem si importuri de utilaje si echipamente pentru constructii, industrie, infrastructura.
In portofoliu nostru de comenzi avem si instalatii si echipamente pentru energie solara si eoliana, acestea fiind produse conform normelor UE , sunt certificate si au garantie si siguranta in exloatare , au randament ridicat si sunt produse de firme cu experienta si vechime in domeniu.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate