TEKNO POINT SRL

Oradea, Bihor

Firme

Contacte - TEKNO POINT SRL

Telefon fix: 0359197473

Telefon mobil: 0788944309

Fax: 0359197473

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TEKNO POINT SRL

Tekno Point a fost printre primele companii care a atras atentia asupra necesitatii si avantajele ventilatoarelor de uz casnic (pt. baie sau bucatarie).
Ventilatoarele de uz casnic si industrial Tekno Point sunt foarte populare, putem spune ca, in acest domeniu suntem unii dintre liderii pietii.
Produsele Tekno Point imbina design-ul modern si estetic cu ultimele progrese tehnice in domeniu.
Pe langa calitatea si pretul produselor suntem atenti ca si conditiile de livrare si plata sa fie in concordanta cu solicitarile colaboaratorilor nostri.
Produsele Tekno Point (aparate de aer conditionat, ventilatoare de uz casnic si industrial, purificatoare de aer, recuperatoare de caldura, sisteme de aspirare centralizata, corpuri de iluminat de exterior / interior, interfoane / videointerfoane) sunt bine cunoscute in Europa pentru calitatea foarte buna si pretul competitiv.
Toate produsele sau serviciile de mai sus sunt in conformitate cu standardele internationale.
Nivelul serviciilor si diversitatea produselor Tekno Point cunosc un progres continuu in armonie cu solicitarile clientilor nostri.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter