SC GRESTINCOM SRL

Galati

str GALATI nr 5

Contacte - SC GRESTINCOM SRL

Telefon fix: 0236411199

Telefon mobil: 0747071162

Fax: 0236411116

Contact: Florin Gheorghiu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC GRESTINCOM SRL

Cele mai importante avantaje oferite de fabrica companiei GRESTINCOM sunt: tehnologie de productie de ultima generatie, un important stoc de materii prime de cea mai buna calitate, gama completa de produse, paleta larga de culori, termene de livrare scurte, locatie accesibila.

S.C. GRESTINCOM asigura controlul calitatii pe tot parcursul procesului de productie, asistenta tehnica si consiliere clientilor. Produsele Companiei GRESTINCOM sunt usor de montat si imbina intotdeauna precizia caracteristicilor tehnice cu design-ul estetic si economic. Noua unitate de productie va raspunde permanent mai bine cerintelor existente pe piata materialelor de constructie.

Tabla cutata de profil 35 este folosita uzual in constructia de hale industriale, aceasta fiind foarte rezistenta datorita modelului deosebit care ii creeaza o rezistenta marita.

CALITATEA convinge:
Calitatea GRESTINCOM este garantata de materia prima de inalta calitate si utilaje de ultima generatie.

GRESTINCOM detine cea mai noua tehnologie de producere a tablei cutate, conform normelor europene.

Specialistii nostri supravegheaza in permanenta comportarea in timp a produselor oferite.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate