MARMOSIM SA

Simeria, Hunedoara

Firme

Contacte - MARMOSIM SA

Telefon fix: 0254260851

Telefon mobil: 0731290742

Fax: 0254260853

Contact: Anamaria Ardelean

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei MARMOSIM SA

Marmosim SA Simeria este un centru al pietrei naturale romanesti, recunoscut atat in tara cat si peste hotare. Avand in patrimoniu cateva dintre cele mai reprezentative cariere de piatra din Romania si o fabrica dotata cu echipamente ce acopera intreaga gama de prelucrari, Marmosim poate oferi in prezent un portofoliu complet de produse specifice domeniului.

Marmosim executa produse de calitate superioara pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi.

Cu ajutorul experientei dar si a tehnologiei va putem oferi o gama variata de produse: placaje lustruite, placaje anticate, placaje buciardate, periate sau fiamate, spalturi, trepte, contratrepte, glafuri, blaturi pentru bucatarii sau bai, seminee, lucrari de cioplitorie de orice complexiatete.

Alaturi de piatra naturala exploatata din carierele proprii, importam de la firme renumite in domeniu o gama variata de produse care completeaza oferta noastra pentru toate tipurile de proiecte.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate