MAXINTERMEDIA

Cluj Napoca, Cluj

str. Napoca, nr. 12

Firme

Contacte - MAXINTERMEDIA

Telefon fix: 0264594541

Telefon mobil: 0728330857

Fax: 0264594538

Contact: Cristina Gherman

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei MAXINTERMEDIA

Maxintermedia este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Cluj Napoca, cu o experienta de peste 10 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al companiei il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit de Maxintermedia este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client.

Maxintermedia are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de servicii legate de activitatile de pe piata imobiliara. Aceste servicii pornesc gradual de la consultanta acordata pe segmentul rezidential pentru persoane fizice si ajung pana la consultanta acordata pentru tranzactii de anvergura ce presupune cunostinte profunde in domeniul imobiliar.
Combinand experienta practica acumulata pana in prezent cu imbunatatirea permanenta a cunostintelor teoretice, suntem in masura sa oferim consiliere obiectiva si profesionista pentru orice tip de tranzactie imobiliara.
Va insotim pe parcursul intregului proces, de la consultanta de specialitate oferita in vederea achizitionarii terenului pana la proiectare, studii de piata, planuri de marketing si promovare imobiliara precum si consultanta in vederea finantarii prin credite ipotecare.
Consultantii si partenerii nostri atestati ANEVAR pot realiza evaluarea proprietatilor si estimarea valorii de piata a acestora in vederea tranzactionarii.

Activitatea companiei noastre include o gama diversa de servicii imobiliare integrate:
• vanzari si inchirieri de case, vile si apartamente de lux
• vanzari si inchirieri spatii de birouri in centre de afaceri sau vile
• vanzari si inchirieri spatii comerciale, industriale sau depozite
• vanzari de terenuri pentru constructii cu diferite destinatii
• investitii
• studii de piata
• strategii de marketing si relatii publice
• management de proprietati
• evaluari si expertize
• studii de fezabilitate pentru proiecte
• servicii de relocare

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate