S&S FULL TRADING

Timisoara, Timis

Firme

Contacte - S&S FULL TRADING

Telefon mobil: 0723609700

Fax: 0356815461

Contact: Sorin Rusu

izolator termic-fonic- hidro
IsolAir Thermo este un compus termo-refractar ce actioneaza ca izolator termic-fonic, bariera de vapori si apa, inlocuind vata sau polistiren; calitatile raman nealterate in timp, nefiind afectate de umezeala, diferente de temperatura.
Utilizarea IsolAir Thermo la acoperis, pardoseala si pereti, reduce caldura pe timpul verii cu 30% si scade costul energetic cu 40% iarna.

Acesta este un compus termo-refractar care, datorita compozitiei si a calitatii productiei, obtine rezultate exceptionale in ceea ce priveste radiatia (transferul undelor IR de pe o suprafata calda pe o suprafata rece prin aer sau vid), convectia (transferul caldurii datorita circulatiei aerului in spatiu), conductia (curgerea caldurii prin materiale datorita contactului fizic dintre ele), higrometria (totalitatea metodelor tehnice care determina umiditatea aerului atmosferic).
Produsul IsolairThermo se obtine prin sudarea la cald a trei elemente: folie de aluminiu de puritate 99%, doua folii cu bule de aer uscat in doua straturi, cu o greutate specifica/folie de 135 g/m2 si o folie de aluminiu de puritate 99%. Datorita acestor elemente, proprietatile produsului final sunt multiple. Printre ele amintim impermeabilitatea la aer si apa, faptul ca nu absoarbe umezeala si nu contine fibre minerale, puterea sa e constanta in decursul timpului, e un produs 100% rezistent la putrezire si 100% reciclabil. Mai mult chiar, Isolair Thermo nu propaga focul, nu retine bacteriile, mizeria si mirosurile, este rezistent la solventi si se monteaza intr-un timp scurt.
Īn alta ordine de idei, Isolair Thermo pare a fi solutia ideala chiar si pentru arhitectii care tin la o anumita imagine a cladirii. Datorita grosimii sale mici, creste semnificativ spatiul de locuit, face posibila lasarea ramelor si a grinzilor la vedere si poate fi folosit pe suprafete cu diferite forme, fara a se rupe. Totodata, se muleaza perfect in jurul suportilor sau a colturilor.
Isolair Thermo poate fi folosit atat pentru izolarea cladirilor rezidentiale, cat si a celor industriale, iar aplicabilitatea lui e variata: de la termoizolatia sarpantelor, a peretilor mansardelor, a structurilor metalice, a pardoselilor din beton la ventilatii, spatii frigorifice, alimentare cu apa, pereti din gips, sali de sport. Functionalitatea acestui produs e aplicabila, pe langa sfera constructiilor civile si industriale, si in domenii precum industrie (fabrici, depozite, laboratoare, hale, conducte), agricultura (depozite de furaje, ferme de porci, pasari si cai, ciupercarii, melcarii), constructii masini (rulote frigorifice, remorci izolate termic, izolari fonice) sau constructii navale (barci, vase maritime).

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter