ISOLAIR THERMO 2

4,40 EUR

(Pretul contine TVA)

De la S&S FULL TRADING - Timisoara

ISOLAIR THERMO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

IsolAir Thermo este un compus termo-refractar, semirigid care, datorita compozitiei si a calitatii productiei, obtine rezultate exceptionale in ceea ce priveste radiatia, convectia, conductia si higrometria folosit,atat la cladirile noi cat si la cele in renovare.

1. 2 straturi de aluminiu 99.9% , putere de reflectare a radiatiilor 97 % , etanseitate totala la aer si apa.
2. microfilm din polietilena cu bule de aer uscat , rezistent la foc , fara convectie , conductie joasa , straturi de aer comprimat individualizat care izoleaza diferentele de temperatura , impiedicand formarea condensului rezultatul fiind economia de energie.

Adaptabilitatea sa exceptionala il face foarte usor de instalat. Prin urmare IsolAir Thermo poate fi folosit in aproape orice domeniu imaginabil de izolare termica. Durabilitatea sa a fost perfectionata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie ,facand astfel IsolAir Thermo noul standard in comfort si economia de energie .

PROPRIETATI

100%rezistent la putrezire,100%recyclabil,100%ecologic

Reflecta pe ambele parti 97% din radiatia termica
Inlocuieste 15cm izolator in masa , folia anticondens si folia de apa
Lucreaza la temperaturi intre -35C si +80 C , rezistenta 300kg/m2
Proprietati fonoizolatoare 23db(A) zgomot roz , 20db(A) zgomot exterior .
Este stabil la solventi, grasimi, tratamente aplicate grinzilor.
Economic, greutate redusa :necesita o singura persoana pentru instalare.
Grosime redusa ,castig de spatiu interior,usor de instalat.
Greutate mica ,volum de stocare redus si manevrabilitate(se adapteaza tuturor formelor si suprafetelor poate fi instalat peste si sub grinzi.Spatiul distanta si forma grinzilor nu conteaza)
Durabil pentru ca nu putrezeste (materialele folosite sunt de calitate garantata.Aluminiul de 12 microni isi pastreaza calitatile neschimbate in timp protejand folia de polietilena de temperaturi ridicate.)
Impermeabilitate: este impermeabil la apa si vapori,nu inmagazineaza umezeala.

Fara condens :aerul cald si umed din casa nu intra in contact cu aerul rece de afara, datorita principiului constructiv a doua straturi de bule de aer uscat ce nu intra in contact direct.
Fara punti termice :IsolAir Thermo poate fi instalat sub sau deasupra grinzilor,oferind astfel protectie continua ,si impiedicand astfel formarea de punti termice. Dispare efectul de punte termica datorat izolarii discontinue intre grinzi.
Atenuare acustica : diversele straturi ale IsolAir Thermo absorb sunetele si deci constituie un element de antifonare foarte eficient ce protejaza impotriva sunetelor si zgomotelor cotidiene.

Nu atrage pasari ,rozatoare,insecte : nu se deterioreaza si nu apar mirosuri datorate soarecilor si altor rozatoare.
Ignifugat : in concordanta cu standardele in constructia de cladiri.
Sanatatea dumneavoastra : materiale sanatoase pentru o viata sanatoasa (fara materiale radioactive,gaze.praf,particule sau fibre )

Usor de instalat : cu cerinte minime de unelte(cutter capsator)este sudat termic pe intreaga suprafata,la taiere toate straturile raman lipite.

Garantat 50 ani : garantia unui material de ultima generatie folosit in industria aerospatiala.

www.isolairthermo.eu

Dimensiuni - 1,6m x 25m m

Garantie - 50 ani

Contacte - S&S FULL TRADING:

Telefon mobil: 0723609700

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate