Design inovator pentru casa si gradina

in Decoratiuni

Multi dintre noi isi doresc o locuinta unica, personalizata ... o locuinta in care designul exclusivist sa predomine. Cum putem amenaja o astfel de locuinta? Ce produse sa folosim? Haideti sa vedem ...
 

 

 

Din exterior...

 

Pentru cei ce se bucura de o locuinta cu gradina si curte avem o multime de noutati. Pana nu demult beneficiarii nu puneam mare accent pe mobilierul sau accesoriilor folosite in gradina - ci pe arhitectura peisagistica. In prezent insa, importanta pieselor de mobilier si a accesoriilor folosite in gradina a fost accentuata, in special de dorinta de a beneficia de spatii confortabile, relaxante.

 

Brandurile de renume au gasit solutii moderne pentru mobilierul si accesoriile pentru exterior, lansand produse cu un design inovator, practice si functionale pentru gradina si terasa.

 

Uscatul hainelor este o problema de care ne lovim cu totii. Sarmele agatate prin curte, sau suporturile metalice pe care le mutam de colo colo; pot fi inlocuinte de un suport modern, cu un design senzational!

 

Mobilier exterior

 

Suporturile pentru plante din teracota si argila au fost inlocuite de cele colorate in nuante puternice din polyethylena; cu protectie UV. Gradina ta va fi mai vesela si mai colorata cu astfel de suporturi pentru plante!

 

Suporturi pentru plante din teracota

 

Pentru realizarea unui decor exterior de senzatie alegeti suporturi ceramice pentru plante cu fixare pe perete!

 

Suporturi de perete pentru plante

 

Alege piese de mobilier confortabile si functionale pentru gradina ta ! Poti crea o zona de relaxare in aer liber alegand piese de sezut moi, cu structura poliuretanica si tapiserie special creata pentru exterior.

 

Canapea exterior

 

Nimic nu se compara cu un dus afara, intr-o zi calduroasa de vara. Ideale pentru amplasarea in gradina sau langa piscina - dusurile de exterior ofera eleganta spatiului exterior, flexibilitate si confort beneficiarilor.

 

Dus exterior

 

Scaunele din polyamida armate cu fibra de sticla sunt o solutie moderna si ingeniasa pentru exterior.

 

Scaune polyamida

 

... In interior

 

Incepand cu zona de zi a locuintei, si continuand cu zona de noapte multi dintre noi isi doresc piese de mobilier, accesorii si decoratiuni unice, cu un design bazat pe inovatie si functionalitate.

 

Fiecare zona a locuintei este importanta, si in fiecare avem nevoie de un "magnet"! Astfel alege in fiecare incapere o piesa de rezistenta ...

 

Bibliotecile individuale sau modulare al caror design este definit prin asimetrie sunt bine venite in zonele de living.

 

Biblioteca modulara

 

Spatiile mari, deschise pot fi delimitate cu ajutorul unor module pentru carti sau expunere deschise pe ambele laturi.

 

Delimitare spatii

 

O solutie geniala pentru delimitarea zonelor dintr-o incapere o reprezinta piesele modulare cu sistem de iluminat propriu. Reprezentarea tridimensionala a simbolului infinitului ce a inspirat designul modulelor prezentate, ofera interiorului o solutie flexibila pentru delimitare, cu personalitate contemporana!

 

Delimitare spatii

 

Foloseste ca piesa de rezistenta a livingului tau un fotoliu sau un lounge cu un design modern tapisat cu material textil in culori puternice!

 

Fotoliu lounge

 

Canapelele modulare cu structura poliuretanica, pot deveni subiectul de interes din living-ul Dvs. Alegeti un model de canapea cu un design modern, colorat si vesel!

 

Canapele modulare

 

Sistemele ce imbina patul cu noptierele sau comodele pentru depozitare intr-un mod unic, elaborat sunt perfecte pentru un dormitor modern!

 

Dormitor modern

 

O insula, ce plaseaza toate functiile si zonele de baie chiar in centrul incaperii este o solutie moderna si neconventionala! Finisajele glossy accentueza eleganta in zona de baie!

 

Baia insula

 


Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!