Pluta - o permanenta provocare

in Decoratiuni

Material oferit de Kromston, importator de caramida aparenta klinker, parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, materiale pentru montaj si finisaj
 
Pluta - un material care ne provoaca sa gasim metode inovative de prelucrare si cai noi de interactiune cu mediul inconjurator. Acest material neconventional este apreciat tot mai mult in intreaga lume pentru ca ofera solutii naturale pentru realizarea multor produse folositoare in activitatile noastre zilnice.

 

 

Lavoar pluta Obiecte decorative din pluta Obiecte din pluta Pluta nu este doar usor de prelucrat ci este si un material ce nu intretine arderea, elastic si rezistent la socuri, fonoabsorbant si termoizolant.

 

Majoritatea celor ce utilizeaza acest material il apreciaza datorita calitatilor sale: nu distruge natura (este rezistent in timp, poate fi reciclat si scoarta stejarului de pluta dupa ce e recoltata nu determina moartea copacului) si poate fi combinat cu multe alte materiale.

 

Acest material natural este 100% etans, nu se descompune (au fost descoperite pe vase scufundate amfore grecesti cu dopuri de pluta intacte) si de aceea poate avea aplicatii atat pentru interior cat si pentru exterior. In multe tari este folosit la confectionarea jucariilor pentru ca e foarte usor, la atingere e catifelat si cald, e usor de curatat si nu e toxic.

 

Calitatile sale unice fac acest material – pluta – sa fie tot mai des folosit nu doar pentru acoperirea pardoselilor sau peretilor ci si pentru realizarea diferitelor obiecte: scaune, mese, paravane, vase decorative, lavoare, vaze, lampi, panouri decorative, obiecte pentru birou, ceasuri, rame pentru oglinzi ... si lista poate continua. De aceea pluta e o permanenta provocare pentru imaginatia noastra.

 


Mai multe detalii despre pluta si aplicatiile ei veti gasi vizitand site-ul firmei Kromston.
r />

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!