Noua gama de bucatarii SVEA - Tulipana

in Decoratiuni

Bucuresti, 2 martie 2010, SVEA GRUP deschide un nou Show Room sub conceptul "Studioul de bucatarii" prezentandu-va o noua gama de bucatarii -TULIPANA, bucatarii cu personalitate la un pret accesibil
 
Svea va ofea o noua gama: Tulipana! Cu o paleta larga de culori, linii moderne si un pret accesibil, Tulipana cu siguranta va intruni toate exigentele dumneavoastra in materie de design, functionalitate si caldura.

 

 

Noua gama Tulipana este accesibila tuturor, pretul pe compozitie standard pleaca de la 5990 ron, pe o lungime de 2.4m liniari. Tulipana are acum solutii pentru un aspect unitar al casei, oferindu-va si elemente de living, iar designul versatil este potrivit pentru toate varstele, inclusiv pentru camerele de tineret.

 

SVEA reprezinta inovatie, design, tehnologie si calitate. Totul este creat pentru a se potrivi perfect in caminul tau fie ca vei adopta o linie traditionala sau esti adeptul ultimelor tendinte cu un design minimalist.

 

Fiecare detaliu conteaza si totul formeaza bucataria pe care ti-o doreai - inima casei tale. Specialistii Svea va ofera servicii complete de proiectare, consiliere si design pentru a alege solutia potrivita spatiului dumneavoastra, vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra oferind solutii integrate pentru ca bucataria sa devina inima casei: centru de activitatii, locul ideal pentru cafeaua de dimineata.

 

Studioul de bucatarii este locul in care vedeti cum diferite elemente de design pot fi mixate astfel incat totul prinde contur si devine bucataria pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

 

SVEA va asteapta si in Soseaua Stefan cel Mare nr. 15 pentru a va proiecta si realiza bucataria potrivita caminului dumneavoastra, plina de culoare, caldura si personalitate.

 

STUDIOUL DE BUCATARII SVEA
Sos. Stefan cel Mare nr. 15
Tel/fax 021/413.10.82
Tel 0744. 561.308
showroom@svea.ro, oana@svea.ro
STUDIOUL DE BUCATARII SVEA
Sos. Pipera Tunari nr. 47
Tel/fax 031-425.48.07
pipera@svea.ro

SHOWROOM
Bd. Decebal nr 1, Sector 3, Bucuresti
Tel/fax 021/321.36.54
showroom@alveus.ro
SHOWROOM GALATI
Str. Gheorghe Doja, nr. 12, bl. DJ, parter
Tel 0723.238.639
galati@svea.ro
www.svea.ro

Sursa: SVEA GRUP

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!