Culorile si caramida klinker in amenajarile interioare

in Decoratiuni

Material oferit de Kromston, importator de caramida aparenta klinker, parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, izolatii termice si fonice din pluta, materiale pentru montaj si finisaj
 
In mod traditional caramida klinker este un material care se foloseste in exteriorul cladirilor, la placarea fatadelor, a gardurilor, la realizarea teraselor. In interior acest material se foloseste cel mai adesea fie la placarea intregii zone care inconjoara semineul, fie doar pentru realizarea unor randuri decorative. Cu toate acestea, klinkerul poate fi folosit in amenajarea interioara a spatiilor chiar si in cazul folosirii unor scheme de culori mai sofisticate.

 

 

Amenajari caramida klinker Adaugarea unor camere la locuinta dumneavoastra sau redecorarea locuintei va poate pune in fata optiunii de a folosi klinkerul in amenajarea spatiilor interioare. Functionalitatea decorativa a caramizii in cadrul unei scheme de culori depinde bineinteles de culoarea klinkerului. Culoarea este cea care decide crearea un interior rustic, confortabil sau a unuia deprimant, intunecos. Culoarea caramizilor klinker este data de componenta materiei prime dar si de procesul de fabricatie. Culorile variaza de la culori deschise - alb, galben, piersica pana la gri si negru trecand prin nuante de rosu si violet. Trebuie sa selectati culoarea zidurilor in conformitate cu nuantele caramizilor. Determinati culoarea de baza a caramizii si tratati-o ca si cum ati trata orice culoare de zugraveala, covor sau material utilizand cercul culorilor ca si ghid pentru a alege nuantele de culori care se armonizeaza.

 

Amenajari interioare cu caramida klinker Klinkerul cu nuante de piersica si rosu deschis se complementeaza cu nuante de fildes, verde, si galben deschis. Klinkerul galbui se combina in mod atractiv cu culori neutre ca si nuantele calde de maro sau cu nuantele reci de gri. Caramizile in nuante pamantii le puteti impleti cu nuante de gri.

 

Va trebui sa decideti daca doriti sa accentuati sau sa minimizati rolul caramizilor in schema decorativa. Puneti caramizile klinker in evidenta folosind contraste mai puternice intre culoarea caramizii si culoarea peretilor apropiati.<

 

Amenajari caramida klinker Inserati nuanta caramizii in alte zone a camerei, la materialele si accesoriile folosite la decorarea camerei. Mai degraba selectati o nuanta neutra a culorii caramizii decat sa incercati sa contracarati influenta dominatoare a caramizilor intunecate prin aplicarea unei culori mai deschise peretilor adiacenti, din moment ce acest lucru va face numai sa sublinieze si mai mult caramida.

 

Un spatiu poate parea apasator daca peretii sunt cel mai inchis element din camere. Puteti preveni acest lucru incluzand in amenajare un element decorativ mai inchis decat peretii.

 

In concluzie, se poate crea un spatiu unitar si armonios prin folosirea caramizilor klinker in amenajarea camerelor dumneavoastra, amenajare care cu siguranta va avea o nota de originalitate si caldura.

Pentru orice detalii cu privire la amenajarile interioare folosind caramida klinker va rugam sa contactati echipa Kromston.

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!