Livinguri cu personalitate: canapele, fotolii, mobilier si decoratiuni

in Decoratiuni

Daca v-ati propus amenajarea livingului iata cateva idei simple, dar eficiente si utile, pentru crearea unui spatiu exact asa cum vi l-ati imaginat. Noi va propunem niste concepte. Va oferim si o gama larga de produse personalizate pentru a contura cat mai bine un living: canapele, fotolii, mobilier, decoratiuni, materiale de tapiterie. Le puteti lua ca atare sau le puteti imbina in asa maniera incat rezultatul sa fie in concordanta cu dorintele si nevoile dumneavoastra!

Candoare, lumina, relaxare in living

Canapele modulare

Un living luminos transmite ideea unui spatiu confortabil, relaxant, primitor. Puteti alege, in functie de necesitaati, o canapea modulara, una ergonomica sau una pentru dormit, in nuante de alb sau ivoire, aceesorizata cu cateva perne colorate (fucsia, verde, mov, turcoaz).

Pastrati linia culorilor si pentru restul detaliilor din camera: perdele, draperii, covor.

Fiti inspirati si optati, in cazul livingurilor luminoase, pentru un mobilier fie alb, fie in nuante deschise de lemn (salcam, frasin, mesteacan, bambus) si nu supraincarcati spatiul cu piese de mobilier.

Eleganta si rafinament cu fier forjat

Masa si scaune fier forjat

Cu toate ca la prima vedere, fierul forjat pare mai degraba o optiune pentru exterior decat una pentru interior, designerii pun mare pret pe aducerea fierului forjat depotriva in living si in dormitor. Liniile simple din fier forjat contureaza foarte usor un spatiu rafinat.

Pe www.domafon.ro gasiti multe variante din acest tip de mobilier (scaune si fotolii, mese de dining, masute de cafea, galerii pentru draperii si perdele etc).

Fie ca optati pentru un living in culori calde, neutre, fie ca alegeti dimpotriva nuante puternice, fierul forjat va ajuta sa pastrati linia eleganta a livingului.

Decor nou cu materiale de tapiterie

Materiale pentru tapiterie

Redecoreaza-ti livingul in cativa pasi simpli si accesibili! Schimba aspectul propriului camin folosind materiale de tapiterie. Poti alege culoarea tapiteriei, textura si calitatea dorita.

Canapeaua si fotoliile vechi reconditionate pot oferi satisfactie si un raport calitate/pret foarte bun. Pe www.domafon.ro va sunt prezentate nenumarate variante de materiale de tapiterie.

Folositi aceste materiale nu doar pentru reconditionarea pieselor de mobilier, ci si pentru redecorarea unui perete sau pentru a pastra aceeasi linie decorativa in intreaga incapere (draperii din acelasi material!). Jucati-va cu modelele si texturile propuse si faceti mici schimbari pentru un ambient proaspat in caminul dumneavoastra!

Foto: Domafon

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!